Nabeschouwing Krasnodar - Tambov (0-0) || Russische Premier League

Maandag 2 december 2019 - 17:30 uur

In de Russische Premier League neemt Krasnodar het maandag 2 december 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Krasnodar Stadium in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Tambov (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Krasnodar en Tambov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Krasnodar dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Krasnodar, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sergey Lapochkin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Tambov
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
19
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
144
81
Gevaarlijke aanvallen
82
41
Passes
648
284
Overtredingen
11
12
Buitenspel
1
1
Corners
8
5
Wissels
3
3
LIVE Krasnodar - Tambov 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Suleymanov Krasnodar
32' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Melkadze Tambov
56' Wissel Tambov Wissel V. Ciuperca voor A. Kilin Tambov
60' Wissel Krasnodar Wissel D. Skopintsev voor M. Suleymanov Krasnodar
70' Wissel Krasnodar Wissel K. Olsson voor T. Vilhena Krasnodar
73' Wissel Tambov Wissel K. Appaev voor M. Kostyukov Tambov
82' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor M. Berg Krasnodar
88' Wissel Tambov Wissel O. Chernyshov voor G. Melkadze Tambov
95' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajic Krasnodar
Opstellingen Krasnodar - Tambov
De opstellingen van Krasnodar en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tambov zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Sergey Pervushin
Voorbeschouwing Krasnodar - Tambov

Krasnodar en Tambov treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Tambov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst Tambov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 3e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Krasnodar - Tambov Opstelling Krasnodar Opstelling Tambov Live Krasnodar - Tambov Live Krasnodar - Tambov kijken Krasnodar - Tambov kijken Live Krasnodar - Tambov stream Krasnodar - Tambov Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Tambov Uitslag Krasnodar - Tambov Statistieken Krasnodar - Tambov Russische Premier League 2019/2020 Krasnodar - Tambov wedden Krasnodar - Tambov gokken Krasnodar - Tambov Unibet