Nabeschouwing Krylya Sovetov - Dinamo Moskva (0-0) || Russische Premier League

Vrijdag 30 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Russische Premier League neemt Krylya Sovetov het vrijdag 30 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Dinamo Moskva (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Krylya Sovetov en Dinamo Moskva gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladislav Bezborodov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Krylya Sovetov - Dinamo Moskva
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
3
4
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
31
36
Gevaarlijke aanvallen
12
17
Passes
4
1
Overtredingen
14
13
Buitenspel
2
1
Corners
4
6
LIVE Krylya Sovetov - Dinamo Moskva 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor C. Kabore Dinamo Moskva
41' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor K. Rausch Dinamo Moskva
58' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor M. Philipp Dinamo Moskva
63' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Szymanski voor C. NJie Dinamo Moskva
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Zinkovskiy voor D. Kabutov Krylya Sovetov
78' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Panchenko voor V. Grulev Dinamo Moskva
80' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Mijailovic voor P. Anton Krylya Sovetov
85' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor A. Gatcan Krylya Sovetov
91' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor S. Mijailovic Krylya Sovetov
95' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor V. Poluyakhtov Krylya Sovetov
Opstellingen Krylya Sovetov - Dinamo Moskva
De opstellingen van Krylya Sovetov en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Miodrag Božović
Formatie 4-1-4-1
Coach Dmitry Khokhlov
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Dinamo Moskva

Krylya Sovetov en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krylya Sovetov en Dinamo Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krylya Sovetov 0
Winst Dinamo Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 13e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krylya Sovetov - Dinamo Moskva Opstelling Krylya Sovetov Opstelling Dinamo Moskva Live Krylya Sovetov - Dinamo Moskva Live Krylya Sovetov - Dinamo Moskva kijken Krylya Sovetov - Dinamo Moskva kijken Live Krylya Sovetov - Dinamo Moskva stream Krylya Sovetov - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Krylya Sovetov - Dinamo Moskva Uitslag Krylya Sovetov - Dinamo Moskva Statistieken Krylya Sovetov - Dinamo Moskva Russische Premier League 2019/2020 Krylya Sovetov - Dinamo Moskva wedden Krylya Sovetov - Dinamo Moskva gokken Krylya Sovetov - Dinamo Moskva Unibet