Nabeschouwing Krylya Sovetov - Tambov (2-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 28 september 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Tambov (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Tambov is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 73 minuten. A. Sobolev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Krylya Sovetov vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Krylya Sovetov vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kanunnikov op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov.

LIVE Krylya Sovetov - Tambov 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Tetrashvili Tambov
37' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Rybin Tambov
38' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor P. Anton Krylya Sovetov
47' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Anyukov Krylya Sovetov
46' Wissel Tambov Wissel A. Kilin voor A. Rybin Tambov
47' Gele kaart Tambov Gele kaart voor P. Karasev Tambov
54' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor N. Chernov Krylya Sovetov
54' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Melkadze Tambov
65' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Kabutov Krylya Sovetov
67' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor A. Gatcan Krylya Sovetov
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Kanunnikov voor D. Kabutov Krylya Sovetov
71' Gele kaart Tambov Gele kaart voor Ade Tambov
72' Gele kaart Tambov Gele kaart voor S. Takazov Tambov
73' Penalty Krylya Sovetov Penalty A. Sobolev Krylya Sovetov 1-0
74' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Kanunnikov met assist van A. Sobolev Krylya Sovetov 2-0
77' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Karpov Krylya Sovetov
79' Wissel Tambov Wissel O. Chernyshov voor M. Kostyukov Tambov
80' Wissel Tambov Wissel K. Appaev voor M. Osipenko Tambov
81' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Timofeev voor P. Anton Krylya Sovetov
88' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Gritsaenko Tambov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Tambov
Opstellingen Krylya Sovetov - Tambov
De opstellingen van Krylya Sovetov en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Miodrag Božović
Formatie 5-4-1
Coach Aleksandr Grigoryan
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Tambov

Krylya Sovetov en Tambov treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krylya Sovetov en Tambov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Krylya Sovetov 0
Winst Tambov 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 14e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 16e plaats.