Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ural (2-3) || Russische Premier League

Zondag 8 december 2019 - 12:00 uur

In de Russische Premier League neemt Krylya Sovetov het zondag 8 december 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ural (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Ural is onder leiding van scheidsrechter Igor Panin geëindigd in een 2-3 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door N. Chernov, waarmee Krylya Sovetov met 1-0 de leiding nam. Ural kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Pogrebnyak, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette P. Pogrebnyak zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Radonjic de 2-2 maakte voor Krylya Sovetov. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Ural dat in de 83e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat O. El Kabir de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Igor Panin en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Ural.

Wedstrijdstatistieken Krylya Sovetov - Ural
Goals
2
3
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
13
18
Schoten op doel
2
9
Aanvallen
96
128
Gevaarlijke aanvallen
45
56
Passes
339
355
Overtredingen
21
19
Buitenspel
4
0
Corners
4
3
Wissels
2
2
LIVE Krylya Sovetov - Ural 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt N. Chernov met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 1-0
26' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Fidler Ural
43' Doelpunt Ural Doelpunt P. Pogrebnyak Ural 1-1
50' Doelpunt Ural Doelpunt P. Pogrebnyak met assist van V. Haroyan Ural 1-2
53' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Haroyan Ural
54' Wissel Ural Wissel A. Egorychev voor A. Fidler Ural
55' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor A. Gatcan Krylya Sovetov
61' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Kabutov voor A. Terekhov Krylya Sovetov
63' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor S. Mijailovic Krylya Sovetov
65' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Radonjic met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 2-2
69' Wissel Ural Wissel Y. Bavin voor M. Kucharczyk Ural
78' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Anyukov Krylya Sovetov
83' Doelpunt Ural Doelpunt O. El Kabir Ural 2-3
87' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Sobolev Krylya Sovetov
93' Gele kaart Ural Gele kaart voor M. Merkulov Ural
Opstellingen Krylya Sovetov - Ural
De opstellingen van Krylya Sovetov en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Miodrag Božović
Formatie 4-2-3-1
Coach Dmytro Parfenov
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Ural

Krylya Sovetov en Ural treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Panin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krylya Sovetov en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krylya Sovetov 0
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 14e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Krylya Sovetov - Ural Opstelling Krylya Sovetov Opstelling Ural Live Krylya Sovetov - Ural Live Krylya Sovetov - Ural kijken Krylya Sovetov - Ural kijken Live Krylya Sovetov - Ural stream Krylya Sovetov - Ural Fox Sports Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ural Uitslag Krylya Sovetov - Ural Statistieken Krylya Sovetov - Ural Russische Premier League 2019/2020 Krylya Sovetov - Ural wedden Krylya Sovetov - Ural gokken Krylya Sovetov - Ural Unibet