Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rubin Kazan' (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Maandag 15 juli 2019 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Lokomotiv Moskou het maandag 15 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rubin Kazan' (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan' geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 23e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Miranchuk van Lokomotiv Moskva via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 66 minuten was het A. Miranchuk die Lokomotiv Moskva op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte K. Kvaratskhelia namens Rubin Kazan in de 76e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lokomotiv Moskou - Rubin Kazan' 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor F. Uremovic Rubin Kazan
23' Penalty gemist Lokomotiv Moskva Penalty gemist A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
35' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
58' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Kolomeytsev voor Eder Lokomotiv Moskva
66' Wissel Rubin Kazan Wissel K. Kvaratskhelia voor Z. Davitashvili Rubin Kazan
66' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-0
70' Wissel Rubin Kazan Wissel K. Zakirov voor P. Mogilevets Rubin Kazan
76' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt K. Kvaratskhelia met assist van O. Danchenko Rubin Kazan 1-1
81' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
82' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Denisov Rubin Kazan
88' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Stepanov voor V. Podberezkin Rubin Kazan
92' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor E. Markov Rubin Kazan
92' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Rubin Kazan'
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Rubin Kazan'
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Kurban Berdyev
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Rubin Kazan'

Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 10 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Rubin Kazan' slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.