Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Tambov (2-1) || Russische Premier League

Zondag 21 juli 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Lokomotiv Moskou het zondag 21 juli 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Tambov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Tambov is onder leiding van scheidsrechter Stanislav Vasilyev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Kostyukov, waarmee Tambov met 0-1 de leiding nam. Lokomotiv Moskva kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Eder, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette V. Ignatjev zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stanislav Vasilyev, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Tambov
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
17
9
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
146
93
Gevaarlijke aanvallen
51
47
Passes
504
422
Overtredingen
16
18
Buitenspel
1
4
Corners
2
4
Wissels
2
3
LIVE Lokomotiv Moskou - Tambov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Tambov Doelpunt M. Kostyukov met assist van K. Appaev Tambov 0-1
13' Gele kaart Tambov Gele kaart voor M. Kostyukov Tambov
25' Wissel Tambov Wissel D. Klenkin voor M. Usman Tambov
31' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Eder met assist van M. Rybus Lokomotiv Moskva 1-1
33' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt V. Ignatjev met assist van A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 2-1
43' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Corluka Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Smolov voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
57' Wissel Tambov Wissel O. B. Muyiwa voor M. Kostyukov Tambov
63' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Lysov voor Eder Lokomotiv Moskva
71' Wissel Tambov Wissel I. Markelov voor A. Kilin Tambov
74' Gele kaart Tambov Gele kaart voor V. Ciuperca Tambov
79' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
81' Gele kaart Tambov Gele kaart voor I. Markelov Tambov
90' Gele kaart Tambov Gele kaart voor S. Takazov Tambov
91' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Lysov Lokomotiv Moskva
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Tambov
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Tambov

Lokomotiv Moskou en Tambov treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stanislav Vasilyev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lokomotiv Moskou en Tambov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 0
Winst Tambov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 11e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lokomotiv Moskou - Tambov Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Tambov Live Lokomotiv Moskou - Tambov Live Lokomotiv Moskou - Tambov kijken Lokomotiv Moskou - Tambov kijken Live Lokomotiv Moskou - Tambov stream Lokomotiv Moskou - Tambov Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Tambov Uitslag Lokomotiv Moskou - Tambov Statistieken Lokomotiv Moskou - Tambov Russische Premier League 2019/2020 Lokomotiv Moskou - Tambov wedden Lokomotiv Moskou - Tambov gokken Lokomotiv Moskou - Tambov Unibet