Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (4-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 11 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (4-0)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Ural is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 4-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door F. Smolov, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Zhemaletdinov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Lokomotiv Moskva, waarmee G. Krychowiak zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Lokomotiv Moskva in de 78e minuut, nadat A. Miranchuk de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Lokomotiv Moskou.

LIVE Lokomotiv Moskou - Ural 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Fidler Ural
17' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-0
19' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
28' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt R. Zhemaletdinov met assist van V. Ignatjev Lokomotiv Moskva 2-0
35' Gele kaart Ural Gele kaart voor R. Emeljanov Ural
46' Wissel Ural Wissel V. Iljin voor A. Panyukov Ural
46' Wissel Ural Wissel D. Polyakov voor M. Merkulov Ural
50' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Polyakov Ural
76' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Krychowiak met assist van V. Ignatjev Lokomotiv Moskva 3-0
77' Wissel Ural Wissel Y. Bavin voor A. Fidler Ural
78' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 4-0
79' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Tugarev voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
82' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Idowu voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
85' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel T. Suleymanov voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Ural
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Ural
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Yury Semin
Coach Dmytro Parfenov
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural

Lokomotiv Moskou en Ural treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 19 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Ural slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 7
Winst Ural 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 7e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 5e plaats.