Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Zenit (1-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 28 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Zenit (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door G. Krychowiak, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lokomotiv Moskou uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Zenit
Goals
1
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
4
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
122
128
Gevaarlijke aanvallen
56
57
Passes
412
534
Overtredingen
17
18
Buitenspel
1
6
Corners
3
1
Wissels
1
3
LIVE Lokomotiv Moskou - Zenit 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
48' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Krychowiak Lokomotiv Moskva 1-0
60' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor S. Azmoun Zenit
70' Wissel Zenit Wissel R. Mak voor Y. Zhirkov Zenit
82' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor S. Driussi Zenit
83' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Kuzyayev Zenit
85' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
90' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Rakitsky Zenit
92' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Kolomeytsev voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Zenit
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Zenit
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Zenit

Lokomotiv Moskou en Zenit treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 7 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 8 keer wist de ploeg van Lokomotiv Moskou te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Lokomotiv Moskou. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 4
Winst Zenit 8
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 4e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lokomotiv Moskou - Zenit Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Zenit Live Lokomotiv Moskou - Zenit Live Lokomotiv Moskou - Zenit kijken Lokomotiv Moskou - Zenit kijken Live Lokomotiv Moskou - Zenit stream Lokomotiv Moskou - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Zenit Uitslag Lokomotiv Moskou - Zenit Statistieken Lokomotiv Moskou - Zenit Russische Premier League 2019/2020 Lokomotiv Moskou - Zenit wedden Lokomotiv Moskou - Zenit gokken Lokomotiv Moskou - Zenit Unibet