Nabeschouwing Orenburg - Dinamo Moskva (2-0) || Russische Premier League

Zaterdag 5 oktober 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Orenburg het zaterdag 5 oktober 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Gazovik Stadium in Orenburg.

Via de Orenburg - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Dinamo Moskva (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Yusupov van Dinamo Moskva. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 42e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 61 minuten was het A. Kulishev die Orenburg op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Orenburg via een goal van U. Radakovic in de 88e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Orenburg.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Dinamo Moskva
Goals
2
0
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
125
100
Gevaarlijke aanvallen
50
46
Passes
421
411
Overtredingen
17
9
Buitenspel
0
2
Corners
8
3
Wissels
3
3
LIVE Orenburg - Dinamo Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
36' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor U. Radakovic Orenburg
42' Tweede gele kaart Dinamo Moskva Tweede gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
43' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor Joaozinho Dinamo Moskva
53' Wissel Orenburg Wissel A. Kulishev voor J. Fameyeh Orenburg
61' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Kulishev met assist van S. Terekhov Orenburg 1-0
66' Wissel Orenburg Wissel M. Sivakov voor V. Shakhov Orenburg
71' Wissel Dinamo Moskva Wissel O. Hiljemark voor C. Kabore Dinamo Moskva
81' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Sheydaev voor V. Grulev Dinamo Moskva
82' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Evgenyev Dinamo Moskva
88' Doelpunt Orenburg Doelpunt U. Radakovic met assist van R. Alves Orenburg 2-0
90' Wissel Orenburg Wissel Z. Skoflek voor R. Alves Orenburg
93' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Fedotov Orenburg
Opstellingen Orenburg - Dinamo Moskva
De opstellingen van Orenburg en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Formatie 4-2-3-1
Coach Dmitry Khokhlov
Voorbeschouwing Orenburg - Dinamo Moskva

Orenburg en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Orenburg en Dinamo Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 0
Winst Dinamo Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 12e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Orenburg - Dinamo Moskva Opstelling Orenburg Opstelling Dinamo Moskva Live Orenburg - Dinamo Moskva Live Orenburg - Dinamo Moskva kijken Orenburg - Dinamo Moskva kijken Live Orenburg - Dinamo Moskva stream Orenburg - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Dinamo Moskva Uitslag Orenburg - Dinamo Moskva Statistieken Orenburg - Dinamo Moskva Russische Premier League 2019/2020 Orenburg - Dinamo Moskva wedden Orenburg - Dinamo Moskva gokken Orenburg - Dinamo Moskva Unibet