Nabeschouwing Rostov - Akhmat Grozny (2-1) || Russische Premier League

Maandag 16 september 2019 - 19:30 uur

In de Russische Premier League neemt Rostov het maandag 16 september 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Akhmat Grozny (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. O. Roshi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Akhmat Grozny vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Rostov kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Bayramyan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut moest Akhmat Grozny verder met een man minder nadat A. Shvets een rode kaart had gekregen.

In de 65e minuut was het Rostov dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van M. Normann, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nikolay Voloshin, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Akhmat Grozny
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
20
8
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
109
101
Gevaarlijke aanvallen
60
34
Passes
441
427
Overtredingen
7
15
Buitenspel
5
1
Corners
8
0
Wissels
3
2
LIVE Rostov - Akhmat Grozny 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Penalty Akhmat Grozny Penalty O. Roshi Akhmat Grozny 0-1
54' Doelpunt Rostov Doelpunt K. Bayramyan Rostov 1-1
62' Rode kaart Akhmat Grozny Rode kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
65' Doelpunt Rostov Doelpunt M. Normann Rostov 2-1
66' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Berisha voor M. Mitrishev Akhmat Grozny
77' Wissel Rostov Wissel A. Saplinov voor E. Shomurodov Rostov
80' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Ponce voor D. Glushakov Akhmat Grozny
82' Wissel Rostov Wissel D. Glebov voor K. Bayramyan Rostov
85' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Saplinov Rostov
91' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor A. Ionov Rostov
Opstellingen Rostov - Akhmat Grozny
De opstellingen van Rostov en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Rashid Rakhimov
Voorbeschouwing Rostov - Akhmat Grozny

Rostov en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rostov en Akhmat Grozny elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 0
Winst Akhmat Grozny 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 5e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rostov - Akhmat Grozny Opstelling Rostov Opstelling Akhmat Grozny Live Rostov - Akhmat Grozny Live Rostov - Akhmat Grozny kijken Rostov - Akhmat Grozny kijken Live Rostov - Akhmat Grozny stream Rostov - Akhmat Grozny Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Akhmat Grozny Uitslag Rostov - Akhmat Grozny Statistieken Rostov - Akhmat Grozny Russische Premier League 2019/2020 Rostov - Akhmat Grozny wedden Rostov - Akhmat Grozny gokken Rostov - Akhmat Grozny Unibet