Nabeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou (1-3) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 15 maart 2020 - 17:00 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rostov het zondag 15 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Lokomotiv Moskou is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Pesjakov zette Lokomotiv Moskva op een 0-1 voorsprong in de 34e minuut van de wedstrijd. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Zhemaletdinov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Lokomotiv Moskva, waarmee G. Krychowiak zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

I. Popov zette Rostov even later op 1-3 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Lokomotiv Moskou.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Lokomotiv Moskou
Goals
1
3
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
20
12
Schoten op doel
9
5
Aanvallen
135
91
Gevaarlijke aanvallen
108
27
Passes
388
361
Overtredingen
13
18
Buitenspel
3
1
Corners
11
0
Wissels
2
2
LIVE Rostov - Lokomotiv Moskou 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Eigen doelpunt Lokomotiv Moskva Eigen doelpunt S. Pesjakov Lokomotiv Moskva 0-1
38' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt R. Zhemaletdinov met assist van G. Krychowiak Lokomotiv Moskva 0-2
42' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Krychowiak met assist van M. Rybus Lokomotiv Moskva 0-3
54' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Hadzikadunic Rostov
64' Penalty Rostov Penalty I. Popov Rostov 1-3
73' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Magkeev voor J. Mario Lokomotiv Moskva
82' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Idowu voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
86' Gele kaart Rostov Gele kaart voor M. Normann Rostov
86' Wissel Rostov Wissel A. Saplinov voor B. Zaynutdinov Rostov
87' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor K. Bayramyan Rostov
92' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Rostov - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Rostov en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou

Rostov en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 9 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Rostov. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 5
Winst Lokomotiv Moskou 9
Gelijkspel 3
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 3e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Rostov - Lokomotiv Moskou Opstelling Rostov Opstelling Lokomotiv Moskou Live Rostov - Lokomotiv Moskou Live Rostov - Lokomotiv Moskou kijken Rostov - Lokomotiv Moskou kijken Live Rostov - Lokomotiv Moskou stream Rostov - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou Uitslag Rostov - Lokomotiv Moskou Statistieken Rostov - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2019/2020 Rostov - Lokomotiv Moskou wedden Rostov - Lokomotiv Moskou gokken Rostov - Lokomotiv Moskou Unibet