Nabeschouwing Rostov - Orenburg (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 13 juli 2019 - 20:30 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rostov het zaterdag 13 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Orenburg (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door E. Shomurodov, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ionov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Orenburg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Despotovic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Orenburg kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Orenburg
Goals
2
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
152
111
Gevaarlijke aanvallen
58
40
Passes
498
0
Overtredingen
16
18
Buitenspel
1
0
Corners
5
0
Wissels
3
2
LIVE Rostov - Orenburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van A. Ionov Rostov 1-0
26' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Bayramyan Rostov
42' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Ionov Rostov 2-0
43' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor N. Malyarov Orenburg
49' Doelpunt Orenburg Doelpunt D. Despotovic met assist van A. Malykh Orenburg 2-1
52' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
54' Gele kaart Rostov Gele kaart voor M. Normann Rostov
61' Wissel Orenburg Wissel A. Kulishev voor R. Alves Orenburg
67' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor K. Bayramyan Rostov
73' Wissel Orenburg Wissel T. Ayupov voor N. Malyarov Orenburg
75' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor A. Kozlov Rostov
81' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Afonin Orenburg
83' Wissel Rostov Wissel B. Sigurdarson voor E. Shomurodov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Orenburg
Opstellingen Rostov - Orenburg
De opstellingen van Rostov en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Vladimir Fedotov
Wissels Orenburg
# Speler Pos.
1 Aleksandr Rudenko K
76 David Bidlovskii M
32 Artyom Kulishev M
57 Evgeny Bolotov M
5 M
5 Timur Ayupov M
11 Andrea Chukanov A
Voorbeschouwing Rostov - Orenburg

Rostov en Orenburg treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Orenburg favoriet. 3 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rostov. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 1
Winst Orenburg 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rostov - Orenburg Opstelling Rostov Opstelling Orenburg Live Rostov - Orenburg Live Rostov - Orenburg kijken Rostov - Orenburg kijken Live Rostov - Orenburg stream Rostov - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Orenburg Uitslag Rostov - Orenburg Statistieken Rostov - Orenburg Russische Premier League 2019/2020 Rostov - Orenburg wedden Rostov - Orenburg gokken Rostov - Orenburg Unibet