Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dinamo Moskva (0-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 9 november 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva.

Via de Rubin Kazan' - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dinamo Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Szymanski, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. In de 45e minuut kreeg A. Zuev van Rubin Kazan voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rubin Kazan de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 66e minuut kreeg I. Ordets van Dinamo Moskva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dinamo Moskva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Dinamo Moskva.

LIVE Rubin Kazan' - Dinamo Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt S. Szymanski met assist van K. Rausch Dinamo Moskva 0-1
26' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Zuev Rubin Kazan
30' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor C. NJie Dinamo Moskva
34' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor I. Ordets Dinamo Moskva
45' Tweede gele kaart Rubin Kazan Tweede gele kaart voor A. Zuev Rubin Kazan
51' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Tashaev Rubin Kazan
57' Wissel Rubin Kazan Wissel K. Kvaratskhelia voor A. Tashaev Rubin Kazan
66' Tweede gele kaart Dinamo Moskva Tweede gele kaart voor I. Ordets Dinamo Moskva
69' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Evgenyev voor C. NJie Dinamo Moskva
72' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Z. Davitashvili Rubin Kazan
72' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Sheydaev voor M. Philipp Dinamo Moskva
82' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Parshivlyuk voor K. Rausch Dinamo Moskva
84' Wissel Rubin Kazan Wissel B. Mikeltadze voor V. Podberezkin Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Dinamo Moskva
Opstellingen Rubin Kazan' - Dinamo Moskva
De opstellingen van Rubin Kazan' en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Eduardo Docampo
Formatie 4-4-1-1
Coach Kirill Novikov
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Dinamo Moskva

Rubin Kazan' en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 21 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Rubin Kazan' favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 7
Winst Dinamo Moskva 1
Gelijkspel 9
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 12e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 13e plaats.