Nabeschouwing Rubin Kazan' - Tambov (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 5 oktober 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Tambov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Tambov is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door I. Konovalov, waarmee Rubin Kazan met 1-0 de leiding nam. Rubin Kazan vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Davitashvili op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Tambov de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Melkadze. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Tambov kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Eskov, waardoor Rubin Kazan' dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rubin Kazan' - Tambov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor K. Pliev Rubin Kazan
27' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt I. Konovalov Rubin Kazan 1-0
31' Gele kaart Tambov Gele kaart voor Ade Tambov
32' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Z. Davitashvili met assist van V. Podberezkin Rubin Kazan 2-0
46' Wissel Tambov Wissel K. Appaev voor O. Chernyshov Tambov
54' Doelpunt Tambov Doelpunt G. Melkadze met assist van M. Osipenko Tambov 2-1
58' Wissel Tambov Wissel V. Kulik voor P. Karasev Tambov
61' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor F. Uremovic Rubin Kazan
61' Wissel Rubin Kazan Wissel Y. Bashkirov voor V. Podberezkin Rubin Kazan
68' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor O. Danchenko Rubin Kazan
73' Wissel Rubin Kazan Wissel K. Kvaratskhelia voor Z. Davitashvili Rubin Kazan
77' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor M. Kostyukov Tambov
77' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Kjartansson Rubin Kazan
89' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Kilin Tambov
90' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Markov voor V. Kjartansson Rubin Kazan
92' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Y. Dyupin Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Tambov
Opstellingen Rubin Kazan' - Tambov
De opstellingen van Rubin Kazan' en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Eduardo Docampo
Formatie 5-4-1
Coach Aleksandr Grigoryan
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Tambov

Rubin Kazan' en Tambov treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rubin Kazan' en Tambov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Rubin Kazan' 0
Winst Tambov 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 13e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 16e plaats.