Nabeschouwing Sochi - Krasnodar (2-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 15 maart 2020 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Sochi het zondag 15 maart 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Krasnodar (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Krasnodar is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door C. Noboa, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sochi opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het A. Mostovoy die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sochi.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sochi.

LIVE Sochi - Krasnodar 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Sochi Doelpunt C. Noboa Sochi 1-0
61' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor Y. Gazinskiy Krasnodar
64' Gele kaart Sochi Gele kaart voor C. Noboa Sochi
65' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor M. Fernandes Krasnodar
75' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor A. Zabolotnyi Sochi
85' Wissel Krasnodar Wissel E. Sorokin voor K. Olsson Krasnodar
91' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Suleymanov Krasnodar
94' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Mostovoy Sochi 2-0
96' Wissel Sochi Wissel A. Karapetian voor A. Kokorin Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Krasnodar
Opstellingen Sochi - Krasnodar
De opstellingen van Sochi en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Sochi - Krasnodar

Sochi en Krasnodar treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 27 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sochi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sochi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sochi 0
Winst Krasnodar 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 15e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 2e plaats.