Nabeschouwing Sochi - Lokomotiv Moskou (0-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Sochi het zaterdag 14 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Lokomotiv Moskou (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Igor Panin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door G. Krychowiak, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Lokomotiv Moskou dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Lokomotiv Moskou.

LIVE Sochi - Lokomotiv Moskou 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Eder voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
20' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Krychowiak met assist van F. Smolov Lokomotiv Moskva 0-1
38' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Tsallagov Sochi
42' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
45' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Sochi Wissel D. Lagator voor A. Karapetian Sochi
62' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Yurganov Sochi
69' Wissel Sochi Wissel E. Nabiullin voor N. Burmistrov Sochi
76' Wissel Sochi Wissel A. Zabolotnyi voor A. Mostovoy Sochi
79' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Cerqueira voor B. Howedes Lokomotiv Moskva
83' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Kolomeytsev voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
93' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Lagator Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Sochi - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Sochi en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Alexander Tochilin
Voorbeschouwing Sochi - Lokomotiv Moskou

Sochi en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Panin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sochi en Lokomotiv Moskou elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Sochi 0
Winst Lokomotiv Moskou 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 14e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 5e plaats.