Nabeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva (2-1) || Russische Premier League

Maandag 19 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Russische Premier League neemt Spartak Moskva het maandag 19 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door S. Gigot, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Fernandes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette S. Gigot zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spartak Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Karasev, waardoor Spartak Moskva dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - CSKA Moskva
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
21
14
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
95
137
Gevaarlijke aanvallen
41
55
Passes
326
372
Overtredingen
14
17
Buitenspel
2
0
Corners
6
7
Wissels
2
3
LIVE Spartak Moskva - CSKA Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Nishimura voor D. Efremov CSKA Moskva
36' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor J. Larsson Spartak Moskva
59' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Gigot met assist van A. Schurrle Spartak Moskva 1-0
68' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt M. Fernandes CSKA Moskva 1-1
71' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor H. Magnusson CSKA Moskva
73' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Mirzov voor J. Larsson Spartak Moskva
79' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Gigot Spartak Moskva 2-1
80' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor I. Akhmetov CSKA Moskva
87' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor T. Nishimura CSKA Moskva
88' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor Z. Bakaev Spartak Moskva
95' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Nababkin CSKA Moskva
Opstellingen Spartak Moskva - CSKA Moskva
De opstellingen van Spartak Moskva en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Oleg Kononov
Formatie 3-4-2-1
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva

Spartak Moskva en CSKA Moskva treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en CSKA Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 0
Winst CSKA Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 8e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Spartak Moskva - CSKA Moskva Opstelling Spartak Moskva Opstelling CSKA Moskva Live Spartak Moskva - CSKA Moskva Live Spartak Moskva - CSKA Moskva kijken Spartak Moskva - CSKA Moskva kijken Live Spartak Moskva - CSKA Moskva stream Spartak Moskva - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva Uitslag Spartak Moskva - CSKA Moskva Statistieken Spartak Moskva - CSKA Moskva Russische Premier League 2019/2020 Spartak Moskva - CSKA Moskva wedden Spartak Moskva - CSKA Moskva gokken Spartak Moskva - CSKA Moskva Unibet