Nabeschouwing Spartak Moskva - Rostov (1-4) || Russische Premier League

Zondag 8 december 2019 - 17:00 uur

In de Russische Premier League neemt Spartak Moskva het zondag 8 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Saturn Stadion in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Rostov (1-4)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Turbin geëindigd in een 1-4 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door B. Zaynutdinov, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Rostov kreeg via I. Popov in de 45e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Evgeny Turbin de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rostov via een goal van A. Ionov in de 53e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 79e minuut volgde een derde treffer van Rostov, waarmee D. Chistyakov zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 81 minuten deed E. Ponce iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Spartak Moskva werd verkleind tot 1-3. In de 83e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het B. Zaynutdinov die namens Rostov het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Evgeny Turbin en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Rostov.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Rostov
Goals
1
4
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
25
13
Schoten op doel
9
6
Aanvallen
117
98
Gevaarlijke aanvallen
46
42
Passes
453
294
Overtredingen
12
12
Buitenspel
4
6
Corners
5
3
Wissels
2
3
LIVE Spartak Moskva - Rostov 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Rostov Gele kaart voor I. Popov Rostov
22' Doelpunt Rostov Doelpunt B. Zaynutdinov Rostov 0-1
38' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
42' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Kral Spartak Moskva
45' Penalty gemist Rostov Penalty gemist I. Popov Rostov
53' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Ionov met assist van E. Shomurodov Rostov 0-2
72' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Schurrle voor G. Til Spartak Moskva
74' Wissel Rostov Wissel B. Sigurdarson voor E. Shomurodov Rostov
77' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Umyarov Spartak Moskva
79' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Chistyakov met assist van I. Popov Rostov 0-3
80' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Bakaev voor R. Mirzov Spartak Moskva
81' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt E. Ponce met assist van J. Larsson Spartak Moskva 1-3
83' Doelpunt Rostov Doelpunt B. Zaynutdinov met assist van K. Bayramyan Rostov 1-4
87' Wissel Rostov Wissel A. Saplinov voor B. Zaynutdinov Rostov
92' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Saplinov Rostov
93' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor A. Ionov Rostov
Opstellingen Spartak Moskva - Rostov
De opstellingen van Spartak Moskva en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Domenico Tedesco
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Rostov

Spartak Moskva en Rostov treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Turbin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 9e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spartak Moskva - Rostov Opstelling Spartak Moskva Opstelling Rostov Live Spartak Moskva - Rostov Live Spartak Moskva - Rostov kijken Spartak Moskva - Rostov kijken Live Spartak Moskva - Rostov stream Spartak Moskva - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Rostov Uitslag Spartak Moskva - Rostov Statistieken Spartak Moskva - Rostov Russische Premier League 2019/2020 Spartak Moskva - Rostov wedden Spartak Moskva - Rostov gokken Spartak Moskva - Rostov Unibet