Nabeschouwing Tambov - Arsenal Tula (0-1) || Russische Premier League

Zondag 4 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Tambov het zondag 4 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Tambov - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - Arsenal Tula (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door E. Lutsenko, waarmee Arsenal Tula met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Arsenal Tula.

Wedstrijdstatistieken Tambov - Arsenal Tula
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
14
7
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
96
111
Gevaarlijke aanvallen
54
33
Passes
388
403
Overtredingen
15
23
Buitenspel
3
2
Corners
4
1
Wissels
3
1
LIVE Tambov - Arsenal Tula 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van V. Alvarez Arsenal Tula 0-1
25' Gele kaart Tambov Gele kaart voor Ade Tambov
42' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Denisov Arsenal Tula
46' Wissel Tambov Wissel O. B. Muyiwa voor I. Markelov Tambov
46' Wissel Tambov Wissel D. Klenkin voor A. Kilin Tambov
50' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Lomovitskiy Arsenal Tula
53' Gele kaart Tambov Gele kaart voor V. Ciuperca Tambov
65' Gele kaart Tambov Gele kaart voor K. Appaev Tambov
70' Wissel Tambov Wissel M. Konate voor M. Kostyukov Tambov
84' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Tudorie voor E. Lutsenko Arsenal Tula
90' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Tetrashvili Tambov
Opstellingen Tambov - Arsenal Tula
De opstellingen van Tambov en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Aleksandr Grigoryan
Formatie 4-2-3-1
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Tambov - Arsenal Tula

Tambov en Arsenal Tula treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tambov en Arsenal Tula elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Tambov 0
Winst Arsenal Tula 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 11e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Tambov - Arsenal Tula Opstelling Tambov Opstelling Arsenal Tula Live Tambov - Arsenal Tula Live Tambov - Arsenal Tula kijken Tambov - Arsenal Tula kijken Live Tambov - Arsenal Tula stream Tambov - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Tambov - Arsenal Tula Uitslag Tambov - Arsenal Tula Statistieken Tambov - Arsenal Tula Russische Premier League 2019/2020 Tambov - Arsenal Tula wedden Tambov - Arsenal Tula gokken Tambov - Arsenal Tula Unibet