Nabeschouwing Tambov - Krylya Sovetov (3-0) || Russische Premier League 2019/2020

Maandag 16 maart 2020 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Tambov het maandag 16 maart 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Spartak in Tambov.

Via de Tambov - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - Krylya Sovetov (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en Krylya Sovetov is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tambov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door G. Melkadze, waarmee Tambov met 1-0 de leiding nam. Tambov vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Obukhov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Tambov, waarmee A. Kilin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Tambov dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tambov - Krylya Sovetov 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Kabutov Krylya Sovetov
33' Doelpunt Tambov Doelpunt G. Melkadze Tambov 1-0
46' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor N. Chernov Krylya Sovetov
46' Wissel Tambov Wissel A. Fedchuk voor M. Kostyukov Tambov
46' Wissel Tambov Wissel I. Yurganov voor Ade Tambov
46' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Radonjic Krylya Sovetov
54' Doelpunt Tambov Doelpunt V. Obukhov Tambov 2-0
55' Wissel Krylya Sovetov Wissel E. Golenkov voor D. Radonjic Krylya Sovetov
60' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Melkadze Tambov
61' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Kilin Tambov
62' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Kombarov voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
65' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Anyukov Krylya Sovetov
78' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor V. Obukhov Tambov
80' Doelpunt Tambov Doelpunt A. Kilin met assist van G. Shelia Tambov 3-0
86' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Hadi voor A. Timofeev Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Tambov - Krylya Sovetov
Opstellingen Tambov - Krylya Sovetov
De opstellingen van Tambov en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Sergey Pervushin
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Tambov - Krylya Sovetov

Tambov en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Tambov en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Krylya Sovetov favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tambov te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tambov. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tambov 0
Winst Krylya Sovetov 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 14e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 15e plaats.