Nabeschouwing Ufa - Krylya Sovetov (2-1) || Russische Premier League

Zaterdag 27 juli 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Ufa het zaterdag 27 juli 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Krylya Sovetov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Vasiliy Kazartsev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ufa. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door D. Fomin, waarmee Ufa met 1-0 de leiding nam. Krylya Sovetov kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Mijailovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van V. Poluyakhtov kwam Ufa in de 33e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasiliy Kazartsev, waardoor Ufa dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Krylya Sovetov
Goals
2
1
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
77
145
Gevaarlijke aanvallen
23
75
Passes
292
602
Overtredingen
17
6
Buitenspel
2
0
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Ufa - Krylya Sovetov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Ufa Doelpunt D. Fomin met assist van A. Sukhov Ufa 1-0
25' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt S. Mijailovic met assist van A. Sobolev Krylya Sovetov 1-1
33' Eigen doelpunt Ufa Eigen doelpunt V. Poluyakhtov Ufa 2-1
51' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Putsko Ufa
57' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Kombarov Krylya Sovetov
60' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Sobolev Krylya Sovetov
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Kanunnikov voor A. Anyukov Krylya Sovetov
74' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor A. Kozlov Ufa
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor R. Ginsari Krylya Sovetov
82' Wissel Ufa Wissel D. Emelyanov voor O. Thill Ufa
84' Wissel Krylya Sovetov Wissel E. Golenkov voor A. Sobolev Krylya Sovetov
94' Wissel Ufa Wissel N. Giorgobiani voor Sly Ufa
Opstellingen Ufa - Krylya Sovetov
De opstellingen van Ufa en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Sergey Tomarov
Formatie 4-2-3-1
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Ufa - Krylya Sovetov

Ufa en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasiliy Kazartsev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ufa en Krylya Sovetov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 0
Winst Krylya Sovetov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 15e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ufa - Krylya Sovetov Opstelling Ufa Opstelling Krylya Sovetov Live Ufa - Krylya Sovetov Live Ufa - Krylya Sovetov kijken Ufa - Krylya Sovetov kijken Live Ufa - Krylya Sovetov stream Ufa - Krylya Sovetov Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Krylya Sovetov Uitslag Ufa - Krylya Sovetov Statistieken Ufa - Krylya Sovetov Russische Premier League 2019/2020 Ufa - Krylya Sovetov wedden Ufa - Krylya Sovetov gokken Ufa - Krylya Sovetov Unibet