Nabeschouwing Ural - Akhmat Grozny (3-0) || Russische Premier League

Zondag 21 juli 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Ural het zondag 21 juli 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Ekaterinburg.

Via de Ural - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Akhmat Grozny (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door V. Iljin, waarmee Ural met 1-0 de leiding nam. Ural vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. El Kabir op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Ural, waarmee Y. Bavin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Sukhoy, waardoor Ural dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ural - Akhmat Grozny
Goals
3
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
115
118
Gevaarlijke aanvallen
40
48
Passes
371
480
Overtredingen
13
12
Buitenspel
1
3
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Ural - Akhmat Grozny 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
47' Doelpunt Ural Doelpunt V. Iljin met assist van R. Augustyniak Ural 1-0
56' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor D. Szymanski Akhmat Grozny
58' Doelpunt Ural Doelpunt O. El Kabir Ural 2-0
61' Wissel Akhmat Grozny Wissel O. Roshi voor D. Szymanski Akhmat Grozny
75' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Ponce voor A. Mbengue Akhmat Grozny
76' Wissel Ural Wissel Y. Bavin voor A. Panyukov Ural
78' Doelpunt Ural Doelpunt Y. Bavin met assist van M. Merkulov Ural 3-0
79' Wissel Akhmat Grozny Wissel K. Michalak voor B. Berisha Akhmat Grozny
85' Wissel Ural Wissel P. Pogrebnyak voor A. Egorychev Ural
89' Wissel Ural Wissel N. Dimitrov voor O. El Kabir Ural
Opstellingen Ural - Akhmat Grozny
De opstellingen van Ural en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Dmytro Parfenov
Formatie 3-5-1-1
Coach Rashid Rakhimov
Basiselftal Akhmat Grozny
# Speler Pos.
16 Evgeniy Gorodov K
15 Andrey Semenov V
20 Zoran Nižić V
23 Anton Shvets V
40 Rizvan Utsiev M
59 Evgeny Kharin M
11 Ismael Silva Lima M
8 Damian Szymański M
77 Bernard Berisha M
19 Oleg Ivanov A
17 Ablay Mbengue A
Voorbeschouwing Ural - Akhmat Grozny

Ural en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ural en Akhmat Grozny elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ural 0
Winst Akhmat Grozny 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 6e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Ural - Akhmat Grozny Opstelling Ural Opstelling Akhmat Grozny Live Ural - Akhmat Grozny Live Ural - Akhmat Grozny kijken Ural - Akhmat Grozny kijken Live Ural - Akhmat Grozny stream Ural - Akhmat Grozny Fox Sports Nabeschouwing Ural - Akhmat Grozny Uitslag Ural - Akhmat Grozny Statistieken Ural - Akhmat Grozny Russische Premier League 2019/2020 Ural - Akhmat Grozny wedden Ural - Akhmat Grozny gokken Ural - Akhmat Grozny Unibet