Nabeschouwing Zenit - Lokomotiv Moskou (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Zenit het zaterdag 29 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Lokomotiv Moskou (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Zenit en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Y. van Lokomotiv Moskva. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 24e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Zenit en Lokomotiv Moskou gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Zenit, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Zenit - Lokomotiv Moskou 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor B. Howedes Lokomotiv Moskva
14' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Y. Lokomotiv Moskva
24' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor Y. Lokomotiv Moskva
32' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Guilherme Lokomotiv Moskva
69' Gele kaart Zenit Gele kaart voor B. Ivanovic Zenit
69' Wissel Zenit Wissel S. Azmoun voor S. Driussi Zenit
71' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Rakitsky Zenit
74' Gele kaart Zenit Gele kaart voor M. Ozdoev Zenit
76' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Zhemaletdinov voor Eder Lokomotiv Moskva
77' Wissel Zenit Wissel Y. Zhirkov voor A. Erokhin Zenit
88' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor A. Sutormin Zenit
90' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Cerqueira voor V. Corluka Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Zenit - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Zenit en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Lokomotiv Moskou

Zenit en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 8
Winst Lokomotiv Moskou 5
Gelijkspel 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 5e plaats.