Nabeschouwing Zenit - Rubin Kazan' (5-0) || Russische Premier League

Zaterdag 21 september 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Zenit het zaterdag 21 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Gazprom Arena in St. Petersburg.

Via de Zenit - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Rubin Kazan' (5-0)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 5-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door B. Ivanovic, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sutormin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Zenit, waarmee A. Sutormin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Zenit geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Mak. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Zenit. Deze werd gescoord door O. Shatov in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Zenit.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Rubin Kazan'
Goals
5
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
19
5
Schoten op doel
9
1
Aanvallen
109
74
Gevaarlijke aanvallen
74
25
Passes
508
389
Overtredingen
7
11
Buitenspel
6
0
Corners
9
1
Wissels
3
3
LIVE Zenit - Rubin Kazan' 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor S. Driussi Zenit
56' Wissel Rubin Kazan' Wissel K. Kvaratskhelia voor Y. Bashkirov Rubin Kazan'
58' Doelpunt Zenit Doelpunt B. Ivanovic met assist van O. Shatov Zenit 1-0
65' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Sutormin met assist van M. Ozdoev Zenit 2-0
70' Wissel Rubin Kazan' Wissel V. Podberezkin voor A. Tashaev Rubin Kazan'
75' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Sutormin met assist van A. Dzyuba Zenit 3-0
76' Wissel Rubin Kazan' Wissel B. Mikeltadze voor V. Kjartansson Rubin Kazan'
77' Wissel Zenit Wissel R. Mak voor D. Kuzyayev Zenit
78' Wissel Zenit Wissel M. Kranevitter voor W. Barrios Zenit
82' Doelpunt Zenit Doelpunt R. Mak met assist van A. Dzyuba Zenit 4-0
87' Doelpunt Zenit Doelpunt O. Shatov Zenit 5-0
94' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor P. Mogilevets Rubin Kazan'
Opstellingen Zenit - Rubin Kazan'
De opstellingen van Zenit en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Eduardo Docampo
Voorbeschouwing Zenit - Rubin Kazan'

Zenit en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit en Rubin Kazan' elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 0
Winst Rubin Kazan' 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 2e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zenit - Rubin Kazan' Opstelling Zenit Opstelling Rubin Kazan' Live Zenit - Rubin Kazan' Live Zenit - Rubin Kazan' kijken Zenit - Rubin Kazan' kijken Live Zenit - Rubin Kazan' stream Zenit - Rubin Kazan' Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Rubin Kazan' Uitslag Zenit - Rubin Kazan' Statistieken Zenit - Rubin Kazan' Russische Premier League 2019/2020 Zenit - Rubin Kazan' wedden Zenit - Rubin Kazan' gokken Zenit - Rubin Kazan' Unibet