Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa (0-0) || Russische Premier League 2017/2018

Zondag 22 april 2018 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2017/2018 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 22 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa (0-0)

De Russische Premier League 2017/2018 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Lokomotiv Moskou dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Lokomotiv Moskou, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Ufa
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
129
92
Gevaarlijke aanvallen
98
48
Passes
571
359
Overtredingen
14
13
Buitenspel
1
2
Corners
5
5
Wissels
3
4
LIVE Lokomotiv Moskou - Ufa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Ufa
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Ufa

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa

Lokomotiv Moskou en Ufa treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roman Galimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 15 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ufa. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lokomotiv Moskou als Ufa wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 3
Winst Ufa 3
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 1e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lokomotiv Moskou - Ufa Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Ufa Live Lokomotiv Moskou - Ufa Live Lokomotiv Moskou - Ufa kijken Lokomotiv Moskou - Ufa kijken Live Lokomotiv Moskou - Ufa stream Lokomotiv Moskou - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa Uitslag Lokomotiv Moskou - Ufa Statistieken Lokomotiv Moskou - Ufa Russische Premier League 2017/2018 Lokomotiv Moskou - Ufa wedden Lokomotiv Moskou - Ufa gokken Lokomotiv Moskou - Ufa Unibet