Nabeschouwing Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk (3-1) || Russische Premier League 2017/2018

Zaterdag 9 december 2017 - 14:30 uur



In de Russische Premier League 2017/2018 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 9 december 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SKA Khabarovsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en SKA Khabarovsk is onder leiding van scheidsrechter Igor Fedotov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk
Goals
3
1
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
20
4
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
139
71
Gevaarlijke aanvallen
110
27
Passes
489
309
Overtredingen
15
17
Buitenspel
1
0
Corners
7
0
Wissels
3
4
LIVE Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk
Opstellingen Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk

Rubin Kazan' en SKA Khabarovsk treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Fedotov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en SKA Khabarovsk in de Russische Premier League vond plaats op 13 augustus 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 0
Winst SKA Khabarovsk 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 13e positie staat, terwijl we SKA Khabarovsk terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk Opstelling Rubin Kazan' Opstelling SKA Khabarovsk Live Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk Live Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk kijken Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk kijken Live Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk stream Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk Uitslag Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk Statistieken Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk Russische Premier League 2017/2018 Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk wedden Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk gokken Rubin Kazan' - SKA Khabarovsk Unibet