Nabeschouwing Celtic - Rangers (3-2) || Schotse Premiership 2007/2008

Zondag 27 april 2008 - 13:30 uur

In de Schotse Premiership 2007/2008 neemt Celtic het zondag 27 april 2008 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Celtic - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Rangers (3-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Celtic en Rangers is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van S. McDonald. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Rangers dat via D. Weir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Cousin dacht na 29 minuten te scoren voor Rangers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde Celtic via S. McDonald, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Celtic via B. Robson de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 90 minuten kon S. Whittaker van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Rangers het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Rangers
3
2
LIVE Celtic - Rangers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Celtic Doelpunt S. McDonald Celtic
17' Doelpunt Rangers Doelpunt D. Weir Rangers
18' Gele kaart Celtic Gele kaart voor B. Robson Celtic
29' Doelpunt Rangers Doelpunt D. Cousin Rangers
34' Gele kaart Celtic Gele kaart voor P. Hartley Celtic
43' Doelpunt Celtic Doelpunt S. McDonald Celtic
51' Wissel Rangers Wissel A. Faye voor D. Weir Rangers
55' Gele kaart Celtic Gele kaart voor L. Naylor Celtic
58' Gele kaart Celtic Gele kaart voor J. Vennegoor of Hesselink Celtic
66' Wissel Celtic Wissel D. ODea voor S. McManus Celtic
69' Gele kaart Rangers Gele kaart voor K. Broadfoot Rangers
70' Doelpunt Celtic Doelpunt B. Robson Celtic
79' Wissel Rangers Wissel J. Darcheville voor B. Hemdani Rangers
80' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Whittaker Rangers
83' Wissel Celtic Wissel S. Brown voor P. Hartley Celtic
90' Tweede gele kaart Rangers Tweede gele kaart voor S. Whittaker Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Rangers
Opstellingen Celtic - Rangers

Voorbeschouwing Celtic - Rangers

Celtic en Rangers treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 20 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Celtic als Rangers wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.