Nabeschouwing Dundee - St. Johnstone (0-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Dundee het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - St. Johnstone (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en St. Johnstone is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 0-2 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. St. Johnstone kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van S. Tanser. St. Johnstone vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Craig op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor St. Johnstone.

LIVE Dundee - St. Johnstone 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt S. Tanser met assist van T. Watt St. Johnstone 0-1
46' Wissel Dundee Wissel B. Källman voor G. Kamara Dundee
58' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt L. Craig met assist van C. Kane St. Johnstone 0-2
64' Gele kaart Dundee Gele kaart voor A. Boyle Dundee
64' Wissel Dundee Wissel A. Nabi voor C. Miller Dundee
76' Gele kaart Dundee Gele kaart voor M. Woods Dundee
76' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor L. Craig St. Johnstone
81' Gele kaart Dundee Gele kaart voor J. Curran Dundee
82' Wissel St. Johnstone Wissel D. Swanson voor M. Kennedy St. Johnstone
82' Wissel St. Johnstone Wissel D. McMillan voor T. Watt St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - St. Johnstone
Opstellingen Dundee - St. Johnstone
De opstellingen van Dundee en St. Johnstone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en St. Johnstone zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee - St. Johnstone

Dundee en St. Johnstone treffen elkaar in de 21e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Johnstone. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is St. Johnstone favoriet. 8 keer wist de ploeg van Dundee te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Dundee. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dundee 7
Winst St. Johnstone 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee op een 12e positie staat, terwijl we St. Johnstone terugvinden op de 6e plaats.