Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee (1-1) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hamilton Academical het zaterdag 2 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee (1-1)

De Schotse Premiership 2018/2019 wedstrijd tussen Hamilton Academical en Dundee geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door S. Wright, waarmee Dundee met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Hamilton Academical het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk D. MacKinnon die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hamilton Academical - Dundee 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor S. Martin Hamilton Academical
57' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Davies voor S. Boyd Hamilton Academical
57' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Miller voor S. Martin Hamilton Academical
61' Wissel Dundee Wissel P. McGowan voor E. Robson Dundee
62' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Curran Dundee
66' Doelpunt Dundee Doelpunt S. Wright Dundee 0-1
68' Wissel Hamilton Academical Wissel D. McMillan voor G. Oakley Hamilton Academical
71' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. Gogić Hamilton Academical
73' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor Z. Gordon Hamilton Academical
74' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. MacKinnon Hamilton Academical
74' Gele kaart Dundee Gele kaart voor N. Ralph Dundee
77' Wissel Dundee Wissel K. Miller voor C. Curran Dundee
78' Wissel Dundee Wissel J. OSullivan voor A. Dales Dundee
91' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt D. MacKinnon met assist van S. Davies Hamilton Academical 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Dundee
Opstellingen Hamilton Academical - Dundee
De opstellingen van Hamilton Academical en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hamilton Academical gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dundee zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.