Nabeschouwing Hamilton Academical - Rangers (0-5) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 24 februari 2019 - 13:15 uur



In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hamilton Academical het zondag 24 februari 2019 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hope CBD Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Rangers (0-5)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 0-5 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door R. Jack, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Defoe op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Rangers, waarmee S. Arfield zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

J. Tavernier zette Rangers even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Nick Walsh toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Rangers. Deze werd gescoord door K. Lafferty in de 88e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nick Walsh bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Rangers.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Rangers
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
2
17
Schoten op doel
0
10
Aanvallen
64
93
Gevaarlijke aanvallen
34
89
Overtredingen
18
6
Buitenspel
2
4
Corners
1
8
Wissels
2
3
LIVE Hamilton Academical - Rangers 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Rangers Doelpunt R. Jack met assist van R. Kent Rangers 0-1
17' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Defoe met assist van J. Tavernier Rangers 0-2
24' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Arfield met assist van A. Halliday Rangers 0-3
44' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 0-4
46' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Martin voor D. McMillan Hamilton Academical
46' Wissel Hamilton Academical Wissel A. Gogić voor R. Mimnaugh Hamilton Academical
62' Wissel Rangers Wissel S. Davis voor S. Arfield Rangers
62' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor R. Kent Rangers
69' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor T. Andreu Hamilton Academical
77' Wissel Rangers Wissel L. Coulibaly voor G. Kamara Rangers
88' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Lafferty met assist van Candeias Rangers 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Rangers
Opstellingen Hamilton Academical - Rangers
De opstellingen van Hamilton Academical en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hamilton Academical gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Basiselftal Hamilton Academical
# Speler Pos.
1 Gary Woods K
2 Aaron McGowan V
4 Ziggy Gordon V
6 Matthew Kilgallon V
46 Lennard Adjetey Sowah V
33 M
22 Tony Andreu M
18 Darian MacKinnon A
11 Mickel Miller A
16 David McMillan A
Wissels Hamilton Academical
# Speler Pos.
19 Andrew Winter Wissel
20 Jacob Marsden K
5 Delphin Tshiembe M
13 Alexandros Gogić M
25 Scott Martin M
28 Lewis Smith M
30 Steven Boyd A
Formatie 4-1-4-1
Wissels Rangers
# Speler Pos.
13 Wesley Foderingham K
31 Borna Barišić V
19 Nikola Katić V
17 Ross McCrorie V
23 Lassana Coulibaly M
10 Steven Davis M
11 Kyle Lafferty A
Voorbeschouwing Hamilton Academical - Rangers

Hamilton Academical en Rangers treffen elkaar in de 27e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Walsh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hamilton Academical en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 16 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 14 keer wist de ploeg van Hamilton Academical te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hamilton Academical. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hamilton Academical 1
Winst Rangers 14
Gelijkspel 1
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hamilton Academical op een 11e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Hamilton Academical - Rangers Opstelling Hamilton Academical Opstelling Rangers Live Hamilton Academical - Rangers Live Hamilton Academical - Rangers kijken Hamilton Academical - Rangers kijken Live Hamilton Academical - Rangers stream Hamilton Academical - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Hamilton Academical - Rangers Uitslag Hamilton Academical - Rangers Statistieken Hamilton Academical - Rangers Schotse Premiership 2018/2019 Hamilton Academical - Rangers wedden Hamilton Academical - Rangers gokken Hamilton Academical - Rangers Unibet