Nabeschouwing Kilmarnock - Livingston (2-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Kilmarnock het woensdag 5 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Livingston (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kilmarnock. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kilmarnock kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van G. Stewart. Kilmarnock vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Stewart op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Kilmarnock.

LIVE Kilmarnock - Livingston 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt G. Stewart met assist van C. Burke Kilmarnock 1-0
20' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt G. Stewart met assist van A. Power Kilmarnock 2-0
38' Wissel Livingston Wissel C. Sibbald voor S. Lawson Livingston
39' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Byrne Livingston
51' Wissel Kilmarnock Wissel A. Tshibola voor K. Broadfoot Kilmarnock
63' Wissel Livingston Wissel R. Hardie voor N. Cadden Livingston
67' Wissel Kilmarnock Wissel I. Wilson voor E. Brophy Kilmarnock
71' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Pittman Livingston
72' Wissel Livingston Wissel B. Burns voor Dolly Menga Livingston
87' Wissel Kilmarnock Wissel M. Ndjoli voor G. Stewart Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Livingston
Opstellingen Kilmarnock - Livingston
De opstellingen van Kilmarnock en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kilmarnock gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Livingston zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kilmarnock - Livingston

Kilmarnock en Livingston treffen elkaar in de 16e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Kilmarnock favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Livingston slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kilmarnock 3
Winst Livingston 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kilmarnock op een 3e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.