Nabeschouwing Livingston - Hamilton Academical (1-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Livingston het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Hamilton Academical (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Hamilton Academical is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 1-0 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Livingston kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Lawless. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Livingston.

LIVE Livingston - Hamilton Academical 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Lawless Livingston 1-0
33' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Imrie voor S. McMann Hamilton Academical
35' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor R. Bingham Hamilton Academical
47' Gele kaart Livingston Gele kaart voor D. Gallagher Livingston
57' Gele kaart Livingston Gele kaart voor C. Halkett Livingston
66' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. MacKinnon Hamilton Academical
67' Wissel Livingston Wissel S. Lawson voor S. Lawless Livingston
67' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Boyd voor F. Brustad Hamilton Academical
78' Wissel Livingston Wissel R. Hardie voor S. Robinson Livingston
84' Wissel Hamilton Academical Wissel J. Keatings voor L. Sowah Hamilton Academical
88' Wissel Livingston Wissel R. Burns voor Dolly Menga Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Hamilton Academical
Opstellingen Livingston - Hamilton Academical

Voorbeschouwing Livingston - Hamilton Academical

Livingston en Hamilton Academical treffen elkaar in de 5e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Livingston en Hamilton Academical elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Winst Livingston 0
Winst Hamilton Academical 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 4e positie staat, terwijl we Hamilton Academical terugvinden op de 11e plaats.