Nabeschouwing Rangers - Dundee (4-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Rangers het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Dundee (4-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Dundee is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 4-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rangers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Coulibaly. Rangers vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Kent op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Rangers vervolgens op 3-0. Het was J. Tavernier die vanaf 11 meter wist te scoren in de 48e minuut.

In de 78e minuut werd K. Miller van Dundee met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Dundee het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Rangers geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van G. Middleton.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Rangers.

LIVE Rangers - Dundee 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Rangers Doelpunt L. Coulibaly Rangers 1-0
14' Doelpunt Rangers Doelpunt R. Kent met assist van A. Morelos Rangers 2-0
35' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Kerr Dundee
42' Gele kaart Dundee Gele kaart voor E. NGwatala Dundee
48' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 3-0
47' Gele kaart Dundee Gele kaart voor K. Miller Dundee
51' Wissel Dundee Wissel Kusunga voor D. ODea Dundee
52' Gele kaart Dundee Gele kaart voor J. Curran Dundee
56' Wissel Rangers Wissel G. Middleton voor L. Coulibaly Rangers
62' Wissel Dundee Wissel S. Moussa voor B. Källman Dundee
65' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor R. Kent Rangers
69' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Morelos Rangers
71' Wissel Dundee Wissel A. Nabi voor C. Miller Dundee
72' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
77' Wissel Rangers Wissel E. Grezda voor A. Morelos Rangers
78' Rode kaart Dundee Rode kaart voor K. Miller Dundee
83' Doelpunt Rangers Doelpunt G. Middleton Rangers 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Dundee
Opstellingen Rangers - Dundee
De opstellingen van Rangers en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.