Nabeschouwing St. Mirren - Hibernian (1-3) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 27 januari 2019 - 14:30 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt St. Mirren het zondag 27 januari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in The Simple Digital Arena in Paisley.

Via de St. Mirren - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Hibernian (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Jackson, waarmee St. Mirren met 1-0 de leiding nam. Hibernian kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Shaw, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette D. McGregor zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hibernian de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Hibernian vergroot nadat S. Mallan de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hibernian.

LIVE St. Mirren - Hibernian 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt St. Mirren Doelpunt S. Jackson met assist van B. Lyons St. Mirren 1-0
28' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor D. Gray Hibernian
41' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor P. McGinn St. Mirren
41' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor B. Lyons St. Mirren
44' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor V. Slivka Hibernian
50' Wissel Hibernian Wissel O. Shaw voor D. Horgan Hibernian
61' Doelpunt Hibernian Doelpunt O. Shaw met assist van S. Mallan Hibernian 1-1
70' Doelpunt Hibernian Doelpunt D. McGregor Hibernian 1-2
76' Wissel Hibernian Wissel S. Omeonga voor R. Gauld Hibernian
84' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Baird St. Mirren
87' Doelpunt Hibernian Doelpunt S. Mallan met assist van O. Shaw Hibernian 1-3
92' Wissel Hibernian Wissel S. Mackie voor S. Mallan Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Hibernian
Opstellingen St. Mirren - Hibernian
De opstellingen van St. Mirren en Hibernian zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Hibernian zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing St. Mirren - Hibernian

St. Mirren en Hibernian treffen elkaar in de 23e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven McLean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 5 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Hibernian favoriet. 12 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor St. Mirren. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 8
Winst Hibernian 12
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 12e positie staat, terwijl we Hibernian terugvinden op de 8e plaats.