Nabeschouwing Dundee United - Kilmarnock (0-3) || Schotse Premiership 2022/2023

Woensdag 24 mei 2023 - 20:45 uur



In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Dundee United het woensdag 24 mei 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Kilmarnock (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en Kilmarnock is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 0-3 overwinning voor Kilmarnock. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Dundee United - Kilmarnock
LIVE Dundee United - Kilmarnock 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Kilmarnock
Opstellingen Dundee United - Kilmarnock

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dundee United - Kilmarnock

Dundee United en Kilmarnock treffen elkaar in de e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee United en Kilmarnock in de Schotse Premiership vond plaats op 1 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kilmarnock. Op basis van de afgelopen 40 duels tussen beide ploegen is Dundee United favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Kilmarnock slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dundee United 16
Winst Kilmarnock 12
Gelijkspel 12
Totaal 40

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dundee United - Kilmarnock Opstelling Dundee United Opstelling Kilmarnock Live Dundee United - Kilmarnock Live Dundee United - Kilmarnock kijken Dundee United - Kilmarnock kijken Live Dundee United - Kilmarnock stream Dundee United - Kilmarnock Fox Sports Nabeschouwing Dundee United - Kilmarnock Uitslag Dundee United - Kilmarnock Statistieken Dundee United - Kilmarnock Schotse Premiership 2022/2023 Dundee United - Kilmarnock wedden Dundee United - Kilmarnock gokken Dundee United - Kilmarnock Unibet