Nabeschouwing St. Mirren - Rangers (0-3) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 27 mei 2023 - 13:30 uur



In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt St. Mirren het zaterdag 27 mei 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de St. Mirren - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Rangers (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Matthew McDermid geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken St. Mirren - Rangers
LIVE St. Mirren - Rangers 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Rangers
Opstellingen St. Mirren - Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Mirren - Rangers

St. Mirren en Rangers treffen elkaar in de e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew McDermid en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 15 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 23 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor St. Mirren. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Mirren 2
Winst Rangers 23
Gelijkspel 4
Totaal 29
Tags
St. Mirren - Rangers Opstelling St. Mirren Opstelling Rangers Live St. Mirren - Rangers Live St. Mirren - Rangers kijken St. Mirren - Rangers kijken Live St. Mirren - Rangers stream St. Mirren - Rangers Fox Sports Nabeschouwing St. Mirren - Rangers Uitslag St. Mirren - Rangers Statistieken St. Mirren - Rangers Schotse Premiership 2022/2023 St. Mirren - Rangers wedden St. Mirren - Rangers gokken St. Mirren - Rangers Unibet