Nabeschouwing Motherwell - Dundee United (3-2) || Schotse Premiership 2022/2023

Zondag 28 mei 2023 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Motherwell het zondag 28 mei 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Dundee United (3-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Dundee United is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 3-2 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Dundee United
Goals
3
2
LIVE Motherwell - Dundee United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Dundee United
Opstellingen Motherwell - Dundee United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Motherwell - Dundee United

Motherwell en Dundee United treffen elkaar in de e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven McLean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Motherwell en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 15 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee United. Op basis van de afgelopen 47 duels tussen beide teams is Dundee United favoriet. 19 keer wist de ploeg van Motherwell te winnen, tegenover 15 winstpartijen voor Motherwell. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Motherwell 15
Winst Dundee United 19
Gelijkspel 13
Totaal 47

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Motherwell - Dundee United Opstelling Motherwell Opstelling Dundee United Live Motherwell - Dundee United Live Motherwell - Dundee United kijken Motherwell - Dundee United kijken Live Motherwell - Dundee United stream Motherwell - Dundee United Fox Sports Nabeschouwing Motherwell - Dundee United Uitslag Motherwell - Dundee United Statistieken Motherwell - Dundee United Schotse Premiership 2022/2023 Motherwell - Dundee United wedden Motherwell - Dundee United gokken Motherwell - Dundee United Unibet