Nabeschouwing Aberdeen - Dundee (3-3) || Schotse Premiership 2014/2015

Zaterdag 17 januari 2015 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2014/2015 neemt Aberdeen het zaterdag 17 januari 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee.

Via de Aberdeen - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Dundee (3-3)

De Schotse Premiership 2014/2015 wedstrijd tussen Aberdeen en Dundee geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 7e minuut dacht Aberdeen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Goodwillie. Helaas voor Aberdeen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Dundee dat via G. Irvine dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Stewart dacht na 40 minuten te scoren voor Dundee, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde Dundee via G. Harkins, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Aberdeen via J. Hayes de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde R. Jack namens Aberdeen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Aberdeen - Dundee
3
3
LIVE Aberdeen - Dundee 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Aberdeen Doelpunt D. Goodwillie met assist van A. Rooney Aberdeen
29' Gele kaart Dundee Gele kaart voor I. Davidson Dundee
38' Doelpunt Dundee Doelpunt G. Irvine Dundee
40' Doelpunt Dundee Doelpunt G. Stewart met assist van L. Tankulic Dundee
44' Gele kaart Dundee Gele kaart voor K. Gadzhalov Dundee
48' Doelpunt Dundee Doelpunt G. Harkins Dundee
63' Wissel Aberdeen Wissel C. Smith voor P. Pawlett Aberdeen
63' Wissel Aberdeen Wissel W. Flood voor A. Taylor Aberdeen
74' Wissel Dundee Wissel S. Ferry voor L. Tankulic Dundee
82' Wissel Aberdeen Wissel L. Shankland voor A. Rooney Aberdeen
87' Penalty Aberdeen Penalty J. Hayes Aberdeen
88' Wissel Dundee Wissel T. Konrad voor K. Gadzhalov Dundee
92' Doelpunt Aberdeen Doelpunt R. Jack met assist van J. Hayes Aberdeen
91' Wissel Dundee Wissel W. Dyer voor K. Thomson Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - Dundee
Opstellingen Aberdeen - Dundee

Voorbeschouwing Aberdeen - Dundee

Aberdeen en Dundee treffen elkaar in de 22e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Aberdeen en Dundee in de Schotse Premiership vond plaats op 4 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aberdeen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Aberdeen favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Dundee slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.