Nabeschouwing Celtic - Dundee United (1-1) || Schotse Premiership 2010/2011

Zaterdag 20 november 2010 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2010/2011 neemt Celtic het zaterdag 20 november 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United.

Via de Celtic - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Dundee United (1-1)

De Schotse Premiership 2010/2011 wedstrijd tussen Celtic en Dundee United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 23e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Hooper. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Dundee United dat via S. Dillon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Dundee United
1
1
LIVE Celtic - Dundee United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Celtic Doelpunt G. Hooper Celtic
51' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor B. Douglas Dundee United
66' Wissel Dundee United Wissel J. Daly voor J. Russell Dundee United
70' Wissel Dundee United Wissel D. Swanson voor S. Robertson Dundee United
73' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor G. Kenneth Dundee United
73' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor D. Swanson Dundee United
75' Wissel Celtic Wissel G. Samaras voor N. McGinn Celtic
81' Wissel Celtic Wissel P. McCourt voor D. Murphy Celtic
89' Gele kaart Celtic Gele kaart voor D. Majstorovic Celtic
90' Doelpunt Dundee United Doelpunt S. Dillon Dundee United
90' Wissel Celtic Wissel E. Juárez voor G. Hooper Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Dundee United
Opstellingen Celtic - Dundee United

Voorbeschouwing Celtic - Dundee United

Celtic en Dundee United treffen elkaar in de 12e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 17 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Celtic favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Dundee United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.