Nabeschouwing Dundee - Aberdeen (1-1) || Schotse Premiership 2014/2015

Zaterdag 21 maart 2015 - 13:15 uur

In de Schotse Premiership 2014/2015 neemt Dundee het zaterdag 21 maart 2015 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Aberdeen.

Via de Dundee - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Aberdeen (1-1)

De Schotse Premiership 2014/2015 wedstrijd tussen Dundee en Aberdeen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht Aberdeen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Rooney. Helaas voor Aberdeen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Dundee dat via S. McGinn dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dundee - Aberdeen
1
1
LIVE Dundee - Aberdeen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Aberdeen Doelpunt A. Rooney Aberdeen
58' Gele kaart Dundee Gele kaart voor W. Dyer Dundee
65' Wissel Dundee Wissel G. Stewart voor S. Ferry Dundee
66' Wissel Aberdeen Wissel P. Pawlett voor A. Driver Aberdeen
69' Doelpunt Dundee Doelpunt S. McGinn Dundee
73' Wissel Dundee Wissel P. Heffernan voor D. Clarkson Dundee
82' Wissel Dundee Wissel C. Wighton voor A. Harris Dundee
83' Gele kaart Dundee Gele kaart voor G. Stewart Dundee
86' Wissel Aberdeen Wissel L. Shankland voor N. McGinn Aberdeen
89' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor A. Rooney Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Aberdeen
Opstellingen Dundee - Aberdeen

Voorbeschouwing Dundee - Aberdeen

Dundee en Aberdeen treffen elkaar in de 30e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 17 januari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Aberdeen favoriet. 4 keer wist de ploeg van Dundee te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dundee. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.