Nabeschouwing Dundee - St. Johnstone (0-2) || Schotse Premiership 2014/2015

Zaterdag 25 april 2015 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2014/2015 neemt Dundee het zaterdag 25 april 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone.

Via de Dundee - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - St. Johnstone (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en St. Johnstone is geëindigd in een 0-2 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 53e minuut dacht St. Johnstone op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Swanson. Helaas voor St. Johnstone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut kreeg G. Stewart van Dundee voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dundee de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. D. Wotherspoon dacht na 67 minuten te scoren voor St. Johnstone, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dundee - St. Johnstone
LIVE Dundee - St. Johnstone 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Dundee Gele kaart voor G. Stewart Dundee
46' Wissel Dundee Wissel I. Davidson voor T. Konrad Dundee
53' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt D. Swanson met assist van B. Graham St. Johnstone
57' Wissel Dundee Wissel L. Tankulic voor P. Heffernan Dundee
63' Tweede gele kaart Dundee Tweede gele kaart voor G. Stewart Dundee
64' Wissel Dundee Wissel C. Wighton voor D. Clarkson Dundee
67' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt D. Wotherspoon St. Johnstone
69' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor M. Davidson St. Johnstone
72' Wissel St. Johnstone Wissel M. OHalloran voor B. Graham St. Johnstone
81' Wissel St. Johnstone Wissel S. Brown voor M. Davidson St. Johnstone
86' Wissel St. Johnstone Wissel L. Caddis voor D. Swanson St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - St. Johnstone
Opstellingen Dundee - St. Johnstone

Voorbeschouwing Dundee - St. Johnstone

Dundee en St. Johnstone treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2014/2015. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 11 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Johnstone. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is St. Johnstone favoriet. 3 keer wist de ploeg van Dundee te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Dundee. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.