Nabeschouwing Dundee - St. Mirren (1-3) || Schotse Premiership 2014/2015

Zaterdag 27 december 2014 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2014/2015 neemt Dundee het zaterdag 27 december 2014 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren.

Via de Dundee - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - St. Mirren (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en St. Mirren is geëindigd in een 1-3 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht St. Mirren op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Mclean. Helaas voor St. Mirren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het St. Mirren dat via S. Mallan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut moest Dundee verder met een man minder nadat P. McGinn een rode kaart had gekregen. Het lukte St. Mirren in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 79e minuut scoorde St. Mirren via K. Mclean, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Dundee via G. Irvine de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dundee - St. Mirren
1
3
LIVE Dundee - St. Mirren 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt St. Mirren Doelpunt K. Mclean met assist van J. Tesselaar St. Mirren
37' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor I. Osbourne St. Mirren
52' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Tesselaar St. Mirren
57' Gele kaart Dundee Gele kaart voor J. McPake Dundee
62' Wissel St. Mirren Wissel C. Ball voor I. Osbourne St. Mirren
63' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor M. McAusland St. Mirren
64' Wissel Dundee Wissel P. Roberts voor M. Boyle Dundee
67' Wissel St. Mirren Wissel G. Wylde voor L. McLear St. Mirren
68' Doelpunt St. Mirren Doelpunt S. Mallan met assist van K. Mclean St. Mirren
68' Wissel Dundee Wissel G. Harkins voor L. Tankulic Dundee
77' Wissel Dundee Wissel P. MacDonald voor T. Konrad Dundee
78' Rode kaart Dundee Rode kaart voor P. McGinn Dundee
79' Penalty St. Mirren Penalty K. Mclean St. Mirren
80' Wissel St. Mirren Wissel A. Drury voor K. Mclean St. Mirren
84' Doelpunt Dundee Doelpunt G. Irvine Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - St. Mirren
Opstellingen Dundee - St. Mirren

Voorbeschouwing Dundee - St. Mirren

Dundee en St. Mirren treffen elkaar in de 18e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 23 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Dundee favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.