Nabeschouwing Dundee United - Rangers (2-2) || Schotse Premiership 2008/2009

Zaterdag 13 december 2008 - 13:30 uur

In de Schotse Premiership 2008/2009 neemt Dundee United het zaterdag 13 december 2008 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Dundee United - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Rangers (2-2)

De Schotse Premiership 2008/2009 wedstrijd tussen Dundee United en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 11e minuut dacht Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Boyd. Helaas voor Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Dundee United dat via L. Wilkie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Feeney dacht na 54 minuten te scoren voor Dundee United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Rangers via K. Lafferty, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dundee United - Rangers
2
2
LIVE Dundee United - Rangers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Boyd Rangers
21' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor M. Gomis Dundee United
25' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Ferguson Rangers
50' Doelpunt Dundee United Doelpunt L. Wilkie Dundee United
54' Doelpunt Dundee United Doelpunt W. Feeney Dundee United
55' Gele kaart Rangers Gele kaart voor D. Weir Rangers
63' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor L. McCulloch Rangers
69' Wissel Rangers Wissel Nacho Novo voor K. Miller Rangers
76' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Lafferty Rangers
79' Wissel Dundee United Wissel D. Robertson voor W. Feeney Dundee United
80' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Whittaker Rangers
89' Wissel Dundee United Wissel D. Swanson voor M. Gomis Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Rangers
Opstellingen Dundee United - Rangers

Voorbeschouwing Dundee United - Rangers

Dundee United en Rangers treffen elkaar in de 11e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Dundee United en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 4 november 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 4 keer wist de ploeg van Dundee United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Dundee United. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.