Nabeschouwing Falkirk - Dundee United (1-4) || Schotse Premiership 2009/2010

Zondag 24 januari 2010 - 14:15 uur

In de Schotse Premiership 2009/2010 neemt Falkirk het zondag 24 januari 2010 om 14:15 uur in eigen huis op tegen Dundee United.

Via de Falkirk - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Falkirk - Dundee United (1-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Falkirk en Dundee United is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Dundee United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Dundee United op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Goodwillie. Helaas voor Dundee United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Dundee United dat via J. Daly dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Daly dacht na 57 minuten te scoren voor Dundee United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Dundee United via J. Daly, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Falkirk via Pedro Moutinho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Falkirk - Dundee United
1
4
LIVE Falkirk - Dundee United 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Falkirk - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Dundee United Wissel D. Dods voor A. Webster Dundee United
29' Doelpunt Dundee United Doelpunt D. Goodwillie Dundee United
40' Wissel Falkirk Wissel L. Bullen voor B. McLean Falkirk
44' Doelpunt Dundee United Doelpunt J. Daly Dundee United
45' Wissel Falkirk Wissel Pedro Moutinho voor C. Finnigan Falkirk
45' Wissel Falkirk Wissel J. Compton voor S. Arfield Falkirk
49' Gele kaart Falkirk Gele kaart voor Vitor Lima Falkirk
57' Doelpunt Dundee United Doelpunt J. Daly Dundee United
59' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor M. Kovacevic Dundee United
63' Wissel Dundee United Wissel D. Casalinuovo voor D. Goodwillie Dundee United
73' Wissel Dundee United Wissel D. Robertson voor P. Buaben Dundee United
77' Gele kaart Falkirk Gele kaart voor C. Healy Falkirk
88' Doelpunt Dundee United Doelpunt J. Daly Dundee United
90' Doelpunt Falkirk Doelpunt Pedro Moutinho Falkirk
Video hoogtepunten en samenvatting Falkirk - Dundee United
Opstellingen Falkirk - Dundee United

Voorbeschouwing Falkirk - Dundee United

Falkirk en Dundee United treffen elkaar in de 9e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Falkirk en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 29 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee United. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Falkirk als Dundee United wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.