Nabeschouwing Hamilton Academical - Aberdeen (0-3) || Schotse Premiership 2014/2015

Zondag 15 februari 2015 - 16:30 uur

In de Schotse Premiership 2014/2015 neemt Hamilton Academical het zondag 15 februari 2015 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Aberdeen.

Via de Hamilton Academical - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Aberdeen (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Aberdeen is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Aberdeen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Considine. Helaas voor Aberdeen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Aberdeen dat via R. Jack dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut kreeg García Tena van Hamilton Academical voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Hamilton Academical de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 88e minuut scoorde Aberdeen via N. McGinn, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Aberdeen
LIVE Hamilton Academical - Aberdeen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Aberdeen Doelpunt A. Considine Aberdeen
8' Doelpunt Aberdeen Doelpunt R. Jack met assist van N. McGinn Aberdeen
52' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor García Tena Hamilton Academical
60' Tweede gele kaart Hamilton Academical Tweede gele kaart voor García Tena Hamilton Academical
64' Wissel Hamilton Academical Wissel C. Watson voor A. Crawford Hamilton Academical
75' Wissel Aberdeen Wissel W. Flood voor J. Hayes Aberdeen
77' Wissel Hamilton Academical Wissel E. Brophy voor J. Scotland Hamilton Academical
78' Wissel Aberdeen Wissel D. Goodwillie voor P. Pawlett Aberdeen
79' Wissel Aberdeen Wissel B. Robson voor A. Rooney Aberdeen
84' Wissel Hamilton Academical Wissel N. Šumský voor G. Gillespie Hamilton Academical
88' Doelpunt Aberdeen Doelpunt N. McGinn met assist van A. Considine Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Aberdeen
Opstellingen Hamilton Academical - Aberdeen

Voorbeschouwing Hamilton Academical - Aberdeen

Hamilton Academical en Aberdeen treffen elkaar in de 26e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Hamilton Academical en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 6 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aberdeen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Aberdeen favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hamilton Academical te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hamilton Academical. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.