Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee United (3-1) || Schotse Premiership 2008/2009

Maandag 11 augustus 2008 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2008/2009 neemt Hamilton Academical het maandag 11 augustus 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dundee United.

Via de Hamilton Academical - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee United (3-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Dundee United is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hamilton Academical. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Dundee United op voorsprong te komen via een doelpunt van M. McLaughlin. Helaas voor Dundee United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Hamilton Academical dat via T. Stevenson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. McArthur dacht na 39 minuten te scoren voor Hamilton Academical, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Hamilton Academical via D. Graham, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Dundee United
3
1
LIVE Hamilton Academical - Dundee United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor P. Buaben Dundee United
23' Eigen doelpunt Dundee United Eigen doelpunt M. McLaughlin Dundee United
29' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt T. Stevenson Hamilton Academical
31' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor M. McLaughlin Hamilton Academical
35' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor D. Grainger Dundee United
39' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt J. McArthur Hamilton Academical
45' Wissel Dundee United Wissel D. Swanson voor P. Buaben Dundee United
55' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor W. Flood Dundee United
62' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. Graham Hamilton Academical
63' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt D. Graham Hamilton Academical
67' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Corcoran voor D. Graham Hamilton Academical
67' Wissel Hamilton Academical Wissel L. Akins voor R. Offiong Hamilton Academical
68' Wissel Dundee United Wissel Francisco Sandaza voor R. ODonovan Dundee United
80' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor D. Swanson Dundee United
90' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Lyle voor J. McCarthy Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Dundee United
Opstellingen Hamilton Academical - Dundee United

Voorbeschouwing Hamilton Academical - Dundee United

Hamilton Academical en Dundee United treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2008/2009. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Hamilton Academical en Dundee United elkaar treffen in de Schotse Premiership.