Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee United (1-1) || Schotse Premiership 2010/2011

Zaterdag 26 februari 2011 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2010/2011 neemt Hamilton Academical het zaterdag 26 februari 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United.

Via de Hamilton Academical - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee United (1-1)

De Schotse Premiership 2010/2011 wedstrijd tussen Hamilton Academical en Dundee United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 33e minuut dacht Hamilton Academical op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Antoine-Curier. Helaas voor Hamilton Academical werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Dundee United dat via A. Shala dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Dundee United
1
1
LIVE Hamilton Academical - Dundee United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Penalty Hamilton Academical Penalty M. Antoine-Curier Hamilton Academical
46' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Carrington voor Flavio Paixao Hamilton Academical
51' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor P. Buaben Dundee United
52' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor M. Antoine-Curier Hamilton Academical
53' Wissel Dundee United Wissel D. Swanson voor P. Buaben Dundee United
53' Wissel Dundee United Wissel S. Armstrong voor D. Robertson Dundee United
60' Wissel Hamilton Academical Wissel A. Graham voor G. McDonald Hamilton Academical
66' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Casalinuovo voor M. Antoine-Curier Hamilton Academical
70' Wissel Dundee United Wissel A. Shala voor T. van der Meulen Dundee United
83' Doelpunt Dundee United Doelpunt A. Shala Dundee United
90' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. Imrie Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Dundee United
Opstellingen Hamilton Academical - Dundee United

Voorbeschouwing Hamilton Academical - Dundee United

Hamilton Academical en Dundee United treffen elkaar in de 5e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Hamilton Academical en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 6 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee United. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hamilton Academical als Dundee United wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.