Nabeschouwing Hamilton Academical - Falkirk (1-1) || Schotse Premiership 2008/2009

Zaterdag 8 november 2008 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2008/2009 neemt Hamilton Academical het zaterdag 8 november 2008 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Falkirk.

Via de Hamilton Academical - Falkirk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Falkirk (1-1)

De Schotse Premiership 2008/2009 wedstrijd tussen Hamilton Academical en Falkirk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht Hamilton Academical op voorsprong te komen via een doelpunt van J. McCarthy. Helaas voor Hamilton Academical werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Falkirk dat via M. Higdon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Falkirk
1
1
LIVE Hamilton Academical - Falkirk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Falkirk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt J. McCarthy Hamilton Academical
41' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor R. Offiong Hamilton Academical
45' Wissel Falkirk Wissel M. Higdon voor P. Cregg Falkirk
49' Doelpunt Falkirk Doelpunt M. Higdon Falkirk
55' Wissel Hamilton Academical Wissel J. Thomas voor R. Offiong Hamilton Academical
60' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor J. McCarthy Hamilton Academical
66' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Graham voor M. Corcoran Hamilton Academical
71' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor M. Canning Hamilton Academical
72' Gele kaart Falkirk Gele kaart voor B. OBrien Falkirk
73' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Lyle voor L. Akins Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Falkirk
Opstellingen Hamilton Academical - Falkirk

Voorbeschouwing Hamilton Academical - Falkirk

Hamilton Academical en Falkirk treffen elkaar in de 8e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Hamilton Academical en Falkirk in de Schotse Premiership vond plaats op 27 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Falkirk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Falkirk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hamilton Academical te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hamilton Academical. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.