Nabeschouwing Hamilton Academical - Hearts (0-4) || Schotse Premiership 2010/2011

Zaterdag 21 augustus 2010 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2010/2011 neemt Hamilton Academical het zaterdag 21 augustus 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Hearts.

Via de Hamilton Academical - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Hearts (0-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Hearts is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Hearts op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Elliot. Helaas voor Hearts werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Hearts dat via D. Templeton dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut kreeg Rubén Palazuelos van Hearts voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Hearts de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 75e minuut werd M. Canning van Hamilton Academical met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Hamilton Academical het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 76 minuten spelen wist Hearts via K. Kyle de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut scoorde C. Elliot namens Hearts. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Hearts
LIVE Hamilton Academical - Hearts 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor J. Thomas Hamilton Academical
6' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Elliot Hearts
8' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Rubén Palazuelos Hearts
24' Doelpunt Hearts Doelpunt D. Templeton Hearts
28' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Thomson Hearts
45' Wissel Hamilton Academical Wissel J. McAlister voor J. Ross Hamilton Academical
64' Tweede gele kaart Hearts Tweede gele kaart voor Rubén Palazuelos Hearts
64' Wissel Hearts Wissel A. Mrowiec voor D. Templeton Hearts
65' Wissel Hamilton Academical Wissel G. McDonald voor B. McQueen Hamilton Academical
68' Wissel Hearts Wissel K. Kyle voor Suso Santana Hearts
75' Rode kaart Hamilton Academical Rode kaart voor M. Canning Hamilton Academical
76' Penalty Hearts Penalty K. Kyle Hearts
78' Wissel Hearts Wissel R. McGowan voor I. Black Hearts
81' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Elliot Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Hearts
Opstellingen Hamilton Academical - Hearts

Voorbeschouwing Hamilton Academical - Hearts

Hamilton Academical en Hearts treffen elkaar in de 20e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Hamilton Academical en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 21 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Hearts favoriet. 4 keer wist de ploeg van Hamilton Academical te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hamilton Academical. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.