Nabeschouwing Hibernian - Rangers (0-3) || Schotse Premiership 2010/2011

Zondag 22 augustus 2010 - 13:15 uur

In de Schotse Premiership 2010/2011 neemt Hibernian het zondag 22 augustus 2010 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Hibernian - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Rangers (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Rangers is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. McBride in de 44e minuut, waardoor Hibernian met een man minder kwam te staan. In de 44e minuut moest K. Lafferty van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Rangers verder met een speler minder. K. Miller dacht na 64 minuten te scoren voor Rangers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Rangers via K. Miller, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Rangers via K. Miller de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hibernian - Rangers
LIVE Hibernian - Rangers 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor D. Riordan Hibernian
36' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor L. Miller Hibernian
36' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. McGregor Rangers
44' Rode kaart Hibernian Rode kaart voor K. McBride Hibernian
44' Rode kaart Rangers Rode kaart voor K. Lafferty Rangers
56' Wissel Hibernian Wissel D. Galbraith voor D. Riordan Hibernian
64' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Miller Rangers
66' Wissel Rangers Wissel V. Weiss voor J. Beattie Rangers
69' Wissel Hibernian Wissel C. Nish voor P. Hanlon Hibernian
69' Wissel Hibernian Wissel J. Rankin voor M. Hart Hibernian
70' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Miller Rangers
81' Gele kaart Rangers Gele kaart voor M. Bougherra Rangers
90' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Miller Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Rangers
Opstellingen Hibernian - Rangers

Voorbeschouwing Hibernian - Rangers

Hibernian en Rangers treffen elkaar in de 19e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 14 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 8 keer wist de ploeg van Hibernian te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hibernian. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.